Arculatváltás, új design, átalakítás, lakberendezési ötletek - lakberendezővel

Otthonunk, régi irodánk, üzletünk megújítása, arculattervezése lakberendező segítségével sokkal könnyebb.

 Amikor nem érezzük jól magunkat otthon, vagy egy új hangulatú irodában jobban menne a munka, akkor néhány lakberendezési ötlettel, a meglévő búrotok átrendezésével, új színek, új textil kiegészítők használatával, akár kevés anyagi ráfordítással, új hangulatú környezetet lehet teremteni. Lakberendezőként szakértelmemmel és a piaci újdonságok figyelemmel kísérésével időt, energiát és pénzt spórolok meg ügyfeleimnek, miközben álom otthonukat valósítom meg, igény esetén kulcsrakész átadásig.

A látvány, ötletesség, jó hangulat, különösen fontos kávézókéttermek, hotelek, szállodák és közösségi terek esetében, hiszen ez az egyik legfontosabb tényező amely meghatározza a vendégkör nagyságát! Egy ötletes, design-os, jó hangulatú helyre szívesen térnek vissza az emberek!

Arculattervezéseimnél 3D látványtervező programot használok az elképzelt enteriőrök megjelenítéséhez, így még mielőtt a valóságban is megvalósul a terv, pontosan látható annak minden egyes részlete, akár video kisfilm formájában is. Ezek kisebb munkálatok, átalakítások esetén is elkészíthetőek igény esetén.

A kivitelezési feladatok teljesítését 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember csapatunk biztosítja, így a kisebb felújításoktól egészen a kulcsrakész átadásig tudjuk teljesíteni az igényeket. A bútorokat és a felhasznált anyagokat közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, mely egy költséghatékony megoldást nyújt ügyfeleinknek.

Nézze meg korábbi lakberendező munkáimat, és hívjon otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana átalakításával, felújításával kapcsolatban a +3630/268-9898-as telefonszámon vagy írjon email-t a kapcsolati űrlapon keresztül.

Fénykép Fénykép
Terv Terv

Felújított Felújított
Eredeti Eredeti

 

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja