• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Bemutatóterem

Exkluzív, minőségi lakberendezési termékek

Álmai otthona luxus kivitelezésben!

Bemutatótermünkben nemzetközi luxus márkákat gyűjtöttünk össze a lakberendezés területéről, felölelve a tapéták, lakástextíliák, lámpák, hideg és melegburkolatok, szaniterek, bútorok, falpanelek és kőburkolatok széles választékát.

A termékek mintáját kézbe veheti és élőben választhatja ki közülük a kívánt színárnyalatokat és struktúrákat. 

Az egyedi bútor készítéshez több száz anyagmintából válogathat, és kipróbálhatja a márkás BLUM bútorvasalatokat működését.

Bemutatótermünket előre egyeztetett időpontban lehet bejelentkezni, ezzel biztosítjuk az exkluzív kiszolgálást és a kényelmes körülményeket Ügyfeleinknek.

Bemutatóterem

Jelentkezzen be BEMUTATÓTERMÜNKBE!

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

Luxus tapéták és lakástextíliák

Prémium minőségű, luxus tapéták és lakástextíliák széles választékával állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Tapétáink között megtalálhatóak a gyöngyös, csillogó, fényes tapéták, valamint bársonyos tapintásúak is.

Bemutatótermünk kiválasztásánál az egyik fő szempontunk volt a nagy mennyiségű természetes napfénnyel megvilágított tér, így a termékmintáink valódi színeit csodálhatja meg.

Kényelmes bemutató asztalunk mellett lakberendezői segítséggel tud válogatni, aki segít eligazodni a lakberendezési stílusok, formák és színek világában. Ötleteket adnak a tér tágítására a színek és formák használatával, nappali és éjszakai fények kialakítására, valamint a direkt vagy indirekt fények használatához.

Amennyiben szeretné otthona hangulatát átalakítani, de nem akar belemenni egy nagy volumenű lakásfelújításba, akkor is a színek, tapéták és lakástextíliák lecserélésével hatalmas eredményeket lehet elérni.

És ha ragaszkodik a megszokott, kényelmes bútoraihoz, de attól fél, hogy azok színben vagy mintában nem fognak harmonizálni az új interiorhoz, akkor arra is van megoldás: kárpitos mestereink tökéletes minőségben lecserélik a meglévő bútorokon a kárpitot olyanra, hogy azok illeszkedjenek felújított otthona hangulatához!

Egyedi bútor tervezés és gyártás

Bemutatótermünkben lehetőség van egyedi tervezésű bútorokat és belsőépítészeti elemeket terveztetni és a gyártást megrendelni.

Látványtervező programmal megtervezzük a kívánt egyedi bútort, és valósághű 3D látványterveken megmutatjuk Önnek. Amennyiben beépített bútort szeretne készíttetni, úgy a gyártás előtt egy helyszíni felmérés szükséges, hogy pontos méretek alapján készüljenek el az új bútorai.

Az elfogadott tervek alapján megkezdődik az egyedi bútorok legyártása, és miután elkészülnek, házhoz szállítjuk és a helyszínen össze is szereljük azokat.

Így Önnek már nem lesz más dolga, mint élvezni az egyedi bútorokból áradó minőségi luxus érzését!

További részletekről itt tájékozódhat: Egyedi bútor tervezés és gyártás

Bemutató konyha

Bemutatótermünkben megtekinthetik az egyedi gyártású minta konyhánkat, mely segítségére lehet abban, hogy kiválassza az Önnek tetsző bútor frontokat, fogantyúkat, vasalatokat és konyhai tárolási megoldásokat.

Bemutató konyhánk különböző színű bútor frontokkal lett felszerelve, az egyszínű selyemfényűtől kezdve a fa furnéros magas fényű bútorlapig.

A különböző típusú fogantyúk használatát is ki lehet próbálni, valamint az ajtók nyitási módjairól is meggyőződhet.

Az ajtók és fiókok nyitását és behúzását szabályzó rendszerekkel is megismerkedhet.

A felső és alsó szekrénysor között elhelyezett konyha hátlap tipusok szintén megtalálhatóak Bemutatótermünkben, és megtekintheti a felső szekrény aljába bemart LED-es pultvilágítást.

További részletekről itt tájékozódhat: Egyedi bútor tervezés és gyártás

Jelentkezzen be BEMUTATÓTERMÜNKBE!

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

SZOLGÁLTATÁSAINK
lakossági ügyfeleink részére

Teljes körű lakberendezési csomag

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig végig kísérjük Ügyfeleinket.

A kivitelezés elvégzése után álmai otthonát a bútorokkal berendezve, felszerelve, függönyözve, kitakarítva és teljes pompájában veheti birtokba.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a Portfolio oldalon talál.

A szolgáltatásról további részleteket itt talál: Teljes körű lakberendezési csomag

Lakberendezési tervezés látványtervekkel
Lakberendezési tanácsadás
Egyedi bútor tervezés és gyártás
Kivitelezési szolgáltatás

Saját szakember-gárda áll rendelkezésre a kivitelezési feladatok elvégzésére, de igény esetén a kivitelezés történhet a Megrendelő szakembereivel, személyes közreműködésem mellett.

A szolgáltatásról további részleteket itt talál: Kivitelezési szolgáltatás

Bemutatóterem
Beszerzés lebonyolítása, házhoz szállítás

Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.