Versace bútorok a milánói Salone Del Mobile kiállításon - 2014

A Milánói Salone del Mobile lakberendezési  kiállításon a Versace kínálatában is gyönyörködhettünk, és még a fényképezésre is lehetőséget kaptunk.

A Versace bútorok neoklasszikus, a barokk és az modern stílusokból merít inspirációt. A  kínálatban megjelenő bútor darabok a klasszikusabb és a modern  jelleget preferáló vásárlókra is egyaránt figyelmet fordít.  A Versace kollekció  páratlanul finom selyem és bársony anyagokkal, vibrálóan élénk színekkel, valamint játékos, de egyben merész mintázatokkal hangsúlyozza az egyes bútorok egyediségét. Az ókori Róma és a görög művészet motívumait láthatjuk viszont a bútorokon.

A Versace bútor kollekció a lakás minden egyes területére kínál számunkra megoldást, legyen szó akár nappali, az étkező és a hálószoba területéről.  A Versace bútorok darabjait a világ minden táján nagy becsben tartják. Stílusa kiváltképp a mediterrán, illetve az örök nyár országainak rezidenciáiban népszerű. Így  nem véletlen, hogy a  Versace bútorok díszítik  több luxus szálloda helyiségeit például az ausztráliai Gold Coast-ot, de a legek fővárosában Dubaiban is sok helyen láthatjuk ezt  a bútorcsaládot.

Az oldalon látható termékekkel kapcsolatban további információkért vagy árajánlatért kérjük lépjen velünk kapcsolatba email-en vagy telefonon a +3630/268-9898-as telefonszámon.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja