Glamour lakberendezési stílus

Az angol glamour szó jelentése "ragyogás" vagy "káprázat".

Ez a stílus egy fajta nagyvonalúságot tükröz, szereti a finom anyagokat, a finoman kidolgozott látványos kiegészítőket, a fényt, a sokszínűséget.

Egy glamour lakásnál nem kell törekedni a színtiszta stílusokra, bőven megenged egy kis minimált, barokkot, de még akár rusztikus elemeket is. Nagyon nagy barátja az Art Deco a maga eleganciájával és a klasszikusabb stílusok is.

A stílus lényege, hogy minden olyan díszítő elemet felhasznál ami a csillogást, pompát, eleganciát testesíti meg pld. strasszot, gyöngyöt, rojtot, bojtot, tollat, szőrmét, bársonyt, selymet, aranyat, ezüstöt, virág- és egyéb pompázatos mintákat. A lakberendezésben természetesen további számos csillogó-villogó anyag szóba jöhet, úgy mint az üveg, a tükör, a fényes plexi, a gyöngyház, a kristály, a króm, fém.

Kiemelten fontos szerepe van ezekben az enteriőrökben a megvilágításnak, a ragyogó fényeknek, a csillogó effekteknek. Főként a hölgyek kedvelik, de az egyszerűbb változatai az urak számára is elfogadható.

Otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana glamour lakberendezési stílusú átalakításához kérjük lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolati űrlapon keresztül vagy a +3630/268-9898 telefonszámon.

Glamour stílusban készült lakberendezési munkám:
Öt csillagos hotel Classic lakosztályainak felújítási terve - 2018
Lakás átalakítás glamour stílusban - 2016
Családi ház átalakítása glamour stílusban - 2015

Képek forrása: images.google.com

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja