• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Glamour stílusú lakás tervezése és kulcsrakész kivitelezés - 2020

A Kopaszi-gátnál épülő Budapart lakóparkban vásárolt Ügyfelem két kisebb lakást, amelyeket egybenyitva és a terek funkcióit újragondolva egy szép, 2 fő részére kényelmes lakást tudtunk kialakítani.

A házaspár modern stílusú, elegáns lakást szeretett volna. A hálószobába és a hozzá tartozó gardrób részre, valamint az egyik fürdőszobába azonban glamour-os elemeket is becsempésztünk a feleség kérésére. Az anyaghasználatokat és a fő design elemeket végig vittem a lakás helyiségein és így sikerült megőrizni az összhangot és a harmóniát az egész lakásban.

A lakás színeiben a föld színek kaptak szerepet, melyek melegséget adnak a lakás szürkés színeihez. A nappali és konyha részen megmaradt a lakásban eredetileg lerakott szürkés kőpadló és a beszerelt szürkés színvilágú konyha bútor.

A tervezés után ősszel megkezdte kivitelező csapatunk a lakás átalakítását a terveim szerint. Az elektromos kiállásokat átalakítottuk az álmennyezetek kialakításához és az egyedi bútorokhoz. Elkészítettük az álmennyezeteket, melyek funkcionális és hangulati világításokat biztosítanak Ügyfelünk igényei szerint.

A fehér falakat minimál bézs színűre festették át kollégáink és néhány helyen a Khróma design tapétáival díszítettük. A dekorációkat és a beépített bútorokat asztalos csapatunk készítette el a terveim alapján.

Elegáns Ashley Wilde textilekből készültek a függönyök és a díszpárnák, hozzájárulva az otthonosság fokozásához, színeikben harmonizálva a bútorok és a dekorációk színeihez. A nappaliba becsempésztünk egy kis indigó kék színt, mely Ügyfelem egyik kedvenc színe. A hálószoba glamouros stílusát az arany szín megjelenésével is fokoztuk, mely jól illik a bézs színvilághoz és kicsit felélénkíti azt.

Alaprajz

3D látványtervek

Kivitelezés

Kész lakás


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.