• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Új lakás bútorozása (Bp. XI. ker.)

Új lakás bútorozása (Bp. XI. ker.)

Ügyfeleim egy új építésű lakóparkban vásároltak két lakást, melyet egybenyittattak, és minket kértek fel, hogy a bútorozást egyedi tervezésű és gyártású bútorokból valósítsuk meg az ízlésüknek és igényeiknek megfelelően.

A lakásban egyedül a konyhabútor volt adott, ami a lakás átadásakor már be volt építve. Ezen kívül az összes beépített bútort és belsőépítészeti elemet cégünk asztalos csapata készítette el.

Az előszobába kabátok felakasztására alkalmas, leülős résszel kialakított beépített gardróbszekrények kerültek, a bejárati ajtó pedig bőr borítást kapott.

A konyhai beépített szekrény tetejére asztalos kollégáink készítettek egy záró elemet.

A nappaliban média eszközöket rejtő szekrény készült a TV alá, fölé pedig egy könyvek és dísztárgyak tárolására készült zárt polc került, magas fényű bútorlapokból gyártva.

A hálószobába a TV fal bőrbevonatos panelekből lett elkészítve, és ez alá egy keskeny szekrény került. Az ágy melletti éjjeliszekrények és LED szalagos díszítés is az asztalos csapatunk keze munkájának gyömölcse.

A hálószobával egy légtért alkotó gardrób szobába az összes szekrényt és a beépített tárolóval ellátott leülőt magas fényű bútorlapokból készítették, melyek színben és hangulatban harmonizálnak a szoba többi részével.


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.