• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Társasházi új építésű lakás újratervezése és kivitelezése a XIII. kerületben - 2016

Legutóbbi munkámnál azt a lakberendezési feladatot kaptam, hogy egy új építésű lakás tereinek átgondolásával, a konyha újratervezésével, néhány segédfal megépítésével és a fürdőszoba újratervezésével alakítsam át a lakás arculatát. A lakberendezési tervezéssel és designal kapcsolatos igényeket és elvárásokat ismerjék meg Ügyfelünk bemutatásából:

Fénykép Fénykép
3D Látványterv 3D Látványterv

Boldogok vagyunk új otthonunkban!

Új építésű 58 m2-es lakást vásároltunk 2016 tavaszán Budapesten a XIII. kerületben. Olyan lakberendezőt kerestünk, aki igényeink és elképzeléseink szerint, úgy alakítja, úgy rendezi be kis alapterületű lakásunkat, hogy igazán otthon érezhessük benne magunkat a fővárosban tanuló unokánkkal együtt. Fontos volt számunkra, hogy a lakás alkalmas legyen adott esetben, családtagjaink látogatása esetén 4-5 fő elhelyezésére is.

Különböző honlapokat nézegetve, korábbi referenciái alapján Vónya Tímea lakberendezőre esett a választásunk, akivel már az első személyes beszélgetés alkalmával kölcsönönös szimpátia alakult ki közöttünk, hamar megtaláltuk a közös hangot. Úgy véltük, hogy szívügyének tekinti megbízásunkat, ami rendkívül fontos volt számunkra, mert akkor még távol, az osztrák határ mellett lévő városban laktunk és dolgoztunk, így nem tudtunk sűrűn találkozni a munkálatok ideje alatt.

Tisztában voltunk azzal, hogy nem egyszerű egy ilyen kisméretű lakás belső tereit (előszoba-konyha-nappali, hálószoba, dolgozószoba, fürdőszoba) elvárásaink, igényeink szerint berendezni. Olyan modern stílusú, világos, fiatalos, praktikus lakást akartunk, ahol a modern bútorok egységét pasztell árnyalatú falszínek és függönyök fogják össze látványos világító eszközökkel, tükrökkel. Egyeztetések, közös kreatív együttgondolkodás következett. Helyiségről-helyiségre aprólékosan, átbeszéltük a dolgokat és ezután a közösen meghatározott irányvonal alapján készültek el a helyiségek tervrajzai, látványtervei.

Olyan élethű látványterveket kaptunk, melyek megfontolt, alaposan átgondolt tervezésről adtak tanúbizonyságot. Időt, fáradságot nem kímélve dolgozott ezen lakberendezőnk. Ezekből választottuk ki a számunkra legmegfelelőbbet és ezt követően Tímea teljes egészében megoldotta - az általunk kiválasztott mintadarabok alapján - a bútorok, függönyök, szőnyegek, lámpatestek , fontosabb háztartási gépek beszerzését és a fürdőszoba teljes átalakítását. Különösen fontosnak tartottuk, hogy a lakásban használt textíliák harmonizáljanak a falak színével és a különleges világítási megoldások bizonyos játékosságot adjanak a térnek és nem utolsó sorban a legapróbb tárgyak is összhangban legyenek a berendezés valamennyi darabjával. Ragaszkodtunk a magas fényű festett fehér, világos színű bútorokhoz és burkolatokhoz, melyek meggyőződésünk szerint tágítják a teret, a valóságnál nagyobbnak mutatják a helyiségeket.

Örömmel töltött el bennünket, hogy az ősz beköszöntével kulcsrakész állapotban vehettük át Vónya Tímeától az igazán hangulatos, elegáns, modern design elemekkel és tárgyakkal berendezett, igényes, kényelmes, elvárásainknak és igényeinknek megfelelő modern lakást, mely nyugalmat sugárzó hatásával igazi élhető és praktikus otthonunkká vált.

Vónya Tímea szakszerű, kifinomult, gondos munkája, rutinja és kreativitása garancia volt arra, hogy elképzeléseink megvalósulhassanak. Lakásunk olyan lett, amilyet szerettünk volna. Nagyon elégedettek és boldogok vagyunk új otthonunkban. Köszönet érte!

Lakberendezőnk további munkáihoz sok sikert kívánunk!

Alaprajz:

Modern lakberendezési stílus a nappaliban és konyhában:

Átalakított fürdőszoba képei:

Hálószoba berendezése modern stílusban:

Modern stílusú dolgozó képei:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.