• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18
Budaörsi új építésű sorházi lakás kialakítása és berendezése - 2017

Budaörsi új építésű sorházi lakás kialakítása és berendezése - 2017

Fiatal házaspár keresett meg, hogy a Budaörsön épülő családi házuk építésétől kezdve egészen a ház berendezéséig segítsek nekik, és ezzel egy közel másfél éves közös munka vette kezdetét.

A családnak 3 gyermeke van, 2 iskolás korú fiúcska és egy pici lányka, aki az építkezés közben született meg. A gyerekek miatt figyelembe kellett venni, hogy a ház berenedezése gyerekbarát legyen.

A házaspár otthonról dolgozik, így egy külön dolgozó szobát is kialakítottunk, mely alkalmas egyben vendégszobának is. A földszinten kapott helyet a konyha-étkező a nappalival, egy dolgozó szoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba.

Egyedi gyártásúként készültek el a konyha magas fényű bútorai, és a Königs-Art stúdió étkező és nappali bútorai is.

A lakásban kellemes föld színek kaptak helyet, de a dekorációkban megjelentek az élénkebb színek is, mint a tea zöld, a kislány szobában a rózsaszín árnyalatai és a fiú szobában a kék árnyalatok. A földszinten 3D falpanelekkel dekoráltuk a falakat, az emeleti szobákban pedig a Harlequin tapétái közül választottunk a gyerekszobákba, a szülői hálóba pedig elegáns ARTE tapéta került.

Az otthonosságot elegáns, színeiben a helyiségekhez illeszkedő függönyök is segítenek megteremteni. Több helyiségbe Ashley Wilde kollekcióból került ki a dekor függöny.

A fürdőszobákba elegáns olasz csempéket választottunk a Splendida kollekcióból. A földszintet és az emeletet egy egyedi tervezésű gipszbeton lépcsővel köttük össze, melyre furnéros lépcsőlapok kerültek, lépcső világítással. Az eredmény a család igényeinek megfelelő, elegáns, modern otthon lett.

3D látványtervek:

Elkészült budaörsi családi ház képei:


Vónya Tímea

Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja
© 2021 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.