Portfolio

Referencia munkák

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

2020

Családi ház építés lakberendezővel Jászberényben
Egy fiatal pár keresett meg még 2017 év elején, hogy az építészeti tervek alapján tervezzem meg nekik a házat belülről és hozzá készítsem el a kiviteli terveket is, valamint az Ő szakembereikkel folyamatosan egyeztetve kisérjem végig az építkezést egészen a beköltözésig.

2019

Új építésű lakás átalakítása és berendezése Biatorbágyon teljeskörű kivitelezéssel
Ügyfelünk Biatorbágyon vásárolt egy új építésű lakást. A lakást a saját igényeihez szerette volna hangolni, ezért felkért, hogy tervezzem meg részükre az ingatlant, és kivitelező csapatunkkal valósítsuk meg a terveket.
Új építésű lakás tervezése és kivitelezése Budapesten
Fiatal pár keresett meg, hogy a még építés alatt lévő új lakásukat tervezzem meg és a lakás átadása után kivitelező csapatunk valósítsa meg a terveket.

2018

220m2-es családi ház átalakítása Budapesten kivitelezéssel
Budapest XVI. kerületében található családi ház átalakítására kértek fel engem és kivitelező csapatunkat. A ház 10 évvel ezelőtt épült, így jó állapotban vette meg Ügyfelem, de stílusában egy modernebb, élhetőbb házat szerettek volna kialakítani.
Öt csillagos hotel Classic lakosztályainak felújítási terve
Budapest belvárosában található öt csillagos hotel lakosztályainak átalakítási terveinél fontos szempont volt, hogy akár hosszabb távú kiadásra is alkalmas apartmanok legyenek kialakítva. Feladatom az volt, hogy költséghatékony és modern megoldásokkal, az öt csillagos kategória elvárásainak megfelelő luxus körülményekkel, de mégis az épület palota stílusához igazodó enteriört hozzak létre.
Budapest belvárosi panzió tervezése és kivitelezése
Megbízónk egy 9 szobás belvárosi panzió tervezésére kért fel. A szobákhoz külön zuhanyzós fürdők tartoznak és tea konyha rész. Modern és színes szobák kialakítását kérték, így narancs, kék, citromsárga, piros színeket használtam a bézs és fehér színek mellé.
Budapesti társasházi lakás felújítása kivitelezéssel
Az 54 m2-res öreg lakás teljes felújítására és áttervezésére kaptunk megbízást. Ügyfelünk kívánsága egy modern, elegáns lakás kialakítása volt, ahol sok a pakolóhely és megfelelő  a világítás minden helyiségben.
Dabasi luxus családi ház bárjának újratervezése
Új építésű dabasi családi ház bár részének átalakítására kért fel Ügyfelem. Látványos, modern design elmekkel megtűzdelt bár kialakítása volt kérés, mely a ház többi modern helyiségéhez is illeszkedik.

2017

Mediterrán stílusú családi ház átlalakítása modern stílusura kivitelezéssel
Budapesti Ügyfeleim családi házuk nagy nappaliját szerették volna átalakítani. A ház a mediterrán stílus jegyeit viselte magán eredetileg, színeiben és anyaghasználatában is.
Budaörsi új építésű sorházi lakás kialakítása és berendezése
Fiatal házaspár keresett meg, hogy a Budaörsön épülő családi házuk építésétől kezdve egészen a ház berendezéséig segítsek nekik, és ezzel egy közel másfél éves közös munka vette kezdetét.
Mediterrán jellegű családi ház átalakítása angol stílusúra kivitelezéssel

Ügyfelem Budapesten, a budai részen vásárolt egy 2 szintes, 140m2-es családi házat, mely mediterrán stílusú volt eredetileg, és amit szeretett volna angol stílusúvá alakíttatni.

230 m2-es családi ház átalakítása modern minimál stílusban kivitelezéssel

Budapesten a XVI.kerületben található 230 m2-es kétszintes családi ház áttervezésére és kivitelezésére kaptam felkérést.

Exkluzív vezetői iroda tervezése Dabason

A feladat egy különleges, elegáns és a mai kor modern design elemeit ötvöző iroda kialakítása volt. Ügyfelemnek határozott elképzelési voltak a színvilágot illetően és voltak konkrét elképzelései az átalakítást illetően is.

2016

Lakás átalakítás glamour stílusban

Budapest Gazdagréten vásárolt új ingatlant ügyfelem, melyet az elegáns glamour stílusban szeretet volna berendezni. Ehhez kért tervezői segítséget és kérte a látványervek elkészítését.

Egy nagy lakásból két kisebb lakás kialakítása

Budapest központi részén található ez az 5. emeleti lakás, melynek a modernizálására kértek fel, a jobb kihasználhatóságot szem előtt tartva. A lakás alapterület tekintve 113m2, a zeg-zúgos elrendezése miatt azonban ezek a terek nem voltak praktikusan kihasználhatóak.

Kertes sorházi ház átalakítása kivitelezéssel

A kertes sorházi lakás földszinti részének átalakítására kaptam megbízást a tulajdonostól. A terek egybenyitásával, a világítás modernizálásával és egy új, modern, kényelmes lépcső kialakításával haladtunk első lépésként a megálmodott modern minimál stílus kialakítása felé.

Társasházi új építésű lakás újratervezése és kivitelezése a XIII. kerületben

Legutóbbi munkámnál azt a lakberendezési feladatot kaptam, hogy egy új építésű lakás tereinek átgondolásával, a konyha újratervezésével, néhány segédfal megépítésével és a fürdőszoba újratervezésével alakítsam át a lakás arculatát.

Új építésű modern stílusú lakás kulcsrakész kivitelezése

Budapesten a IX. kerületben megvásárolt új építésű lakás kulcsrakész kivitelzésére kaptam megbízást ügyfeleimtől, akik mivel több mint 100 km-re laknak, így csak pár alkalommal tudtak feljönni a munkálatok ideje alatt.

Dunaparti panorámás ingatlan nagypolgári eleganciával

Ügyfelem hosszútávra bérelt dunaparti panorámás lakásának a kialakítására kaptam megbízást. A lakásban a kiadás előtt a tulajdonos felújítást végzett, így a szobákban található gipszstukkók és a falszínek adottak voltak, arra azonban lehetőséget kaptunk, hogy elegáns tapéta díszítés kerülhessen fel a falakra.

2015

Családi ház átalakítása Glamour stílusban Diósdon

Diósd szívében lévő új építésű családi ház belső dizánjának a kialakítására kértek fel. A ház eredetileg egyszerű letisztult formavilágú stílusban épült pár éve, a Bauhouse korszakát idézve.

Hostel a IX. kerület szívében

A IX. kerületi egyetemi részhez közel egy régi lakás megvásárlását tervezte ügyfelem befektetési szándékkal. A lakásból 8 fő részére kényelmesen használható hostelt szeretett volna kialakítani, mely fiatal egyetemisták, turisták részére egyaránt kiválóan megfelel.

Art Deco stílusú családi ház emeletének tervezése és kivitelezése

Budapest XVIII. kerületében található század eleji nagypolgári családi ház teljes felújítására került sor az elmúlt két év alatt. A tulajdonos a ház eredeti stílusát és hangulatát szerette volna megtartani a felújítás során.

Öreg családi ház átlalakítása Balassagyarmaton

Több éve eladhatatlanul álló öreg családi ház áttervezésére kértek fel. Ügyfelem abban bízott, hogy a ház átépítésével, modernizálásával jobban eladhatóvá válik vagy esetleg a családjuk számára is jobban használható lesz.

Budai lakás felújítása kulcsrakész átadással

Az Budán található 67m2-es lakás még a 60-as években épült. A tulajdonos fiatal testvérpár modern, fiatalos, a mai kor elvárásainak megfelelő kialakítást kért.

Függönyözés Budapest belvárosában

Budapesten a V. kerületi villanegyedben található két lakás egybenyitása során azt a lakberendezői feladatot kaptam, hogy a meglévő elegáns, luxus lakás és az új lakrész függönyözése és tapétái egységes összhangba kerüljenek.

2014

Század elején épült Art Deco stílusú ház felújítása

Budapest XVIII. kerületében található nagypolgári családi ház teljes felújítására került sor. A tulajdonos a ház eredeti stílusát és hangulatát megtartva szerette volna a felújítást és átalakítást megoldani. A ház teljesen új ruhát kapott kívül- belül, megtartva az eredeti nyílászárókat, melyeket asztalos szakember újított fel.

Új köntöst kapott a nagytarcsai családi ház - ilyen volt és ilyen lett

A 3 éve épült nagytarcsai házban lakó család új arculatot szeretett volna otthonuk számára. Ehhez kérték a lakberendező segítségét. Új színeketegyedi  álmennyezetet,  és valami különleges designt kerestünk, valamint ezekhez illő textíliákat.

Mini lakás 19 m2-en nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával és galériával

A IX. kerületben Budapesten található század eleji bérházban van ez a  kis "lakás", melynek eredeti alapterülete 15 m2, és funkcióját tekintve az elmúlt években raktárnak használták, a század elején pedig a cselédeknek volt a lakrésze.

Tervezz Szabadon - 3D látványtervező pályázat 5. díjazott helyén végeztem

2013. decemberében a CadLine Kft. meghirdette az Archline.interior.XP  3D látványtervező programmalkészítendő lakberendezési pályázatát. A pályázati kiírásban egy előre megadott lakás belső terét kellett tetszőleges stílusban berendezni. 

2013

Budapest belvárosi lakás átalakítása minimál stílusban

A megbízóm egy 70 m2-es első emeleti lakást vásárolt Budapest belvárosában. A lakás régimódi beosztása miatt szükségessé vált a tér újragondolása, átszervezése, ezért a belső válaszfalakat teljesen kiszedték - a régi WC kivételével.

3D látványtervek tatabányai cég recepciójának és ügyfélvárójának kialakítására

Megbízóm egy ügyfélváró és recepciós pult kialakítására adott megbízást. A cég autógumik forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. A feladat során a cég arculatát és profilját kellett a kialakítandó modern enteriőrbe bevinni a minimál stílust követve.

Sport butik berendezési tervei

Legutóbbi munkám egy budapesti 67 m2-es sportruházatot áruló üzlet 3d-s látványterveinek készítése és kialakítása. A megrendelő fő szempontja az üzlet áttekinthetősége, egyszerű elrendezése volt. 

Új építésű társasházi lakás lakberendezése Budapesten

Az épülő társasházban lévő lakás belsőépítészeti tervezésével és kivitelezési munkálataival bízták meg cégemet. A lakberendezés a burkolóanyagok, falszínek kiválasztásával kezdődött, meghatározásra került a színvilág, a design és meghatároztuk a költségkeretet.

Év Lakberendezője pályázat 2013 - Lakberendezők Országos Szövetsége

Az épülő társasházban lévő lakás belsőépítészeti tervezésével és kivitelezési munkálataival bízták meg cégemet. A lakberendezés a burkolóanyagok, falszínek kiválasztásával kezdődött, meghatározásra került a színvilág, a design és meghatároztuk a költségkeretet.

Időpontot kérek

Üzenetet küldök

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja