Lakberendezési ötletek Karácsonyra ajándékutalványunkkal

Közeledik a Karácsony! Ha szeretne valami egyedit, különlegeset adni szeretteinek karácsonyra, akkor ajánljuk figyelmébe a  Lakberendezési  ajándékutalványunkat.

Ajándékutalványunk egy 3 órás személyes lakberendezési tanácsadás igénybevételére jogosítja fel tulajdonosát az általa megjelölt helyszínen, valamint lehetőséget biztosít egy másik szolgáltatásunk igénybevételére 10%-os kedvezménnyel!

Gondoljanak azokra a szeretteikre, akik átalakítás előtt állnak, nem érzik jól magukat otthonukban, irodájukban, vagy éppen lakásvásárlás vagy építkezés előtt állnak! Vagy egyszerűen csak valami újra vágynak a környezetükkel kapcsolatosan!

A tanácsadás során beszélünk elrendezési ötletekről, akár meglévő bútorok kapcsán is. Színekről, textíliákról, kiegészítőkről, tapétákról, faldíszítésről és festésről, hangulatvilágításról és még ami kérdésként felmerül a lakberendezéssel kapcsolatosan! Ajánlunk beszerzési forrásokat az ötletek megvalósításához.

3 órás lakberendezési tanácsadásra szóló Lakberendezési ajándékutalvány - 2014

Az ajándékutalvány ára: bruttó 20 000.-Ft. (100 m2-ig, felette egyedi megállapodás szerint) Budapest területén ingyenes kiszállással, vidéken utazási költségtérítéssel (lásd árlistánkban).

Az utalvány igénylése telefonon vagy e-mailben lehetséges! Jelen ajánlatunk a 2015. január 15-ig megvásárolt ajándékutalványokra vonatkozik!

 
 

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja