Megbízónk egy 9 szobás belvárosi panzió tervezésére kért fel. A szobákhoz külön zuhanyzós fürdők tartoznak és tea konyha rész. Modern és színes szobák kialakítását kérték. Így narancs,kék,citromsárga,piros színfoltokat használtam   a bézs és fehér színek mellé. Fontos szempont volt a bútoroknál és a dekorációnál, hogy  hosszú távon bírják a nagyobb igénybe vételt is.  A belvárosi lakások adottsága a nagy belmagasság valamint a lakásban elhelyezett pince lejáró, melyet egy galéria szerű felépítmény takart el. Így a szobákban a világítást körbefutó álmennyezetek lehetett megoldani, valamint az egyik szobában egy olvasó galéria került kialakításra. A tervek elkészülte után, az anyagbeszerzés és a berendezés elhelyezése is cégük feladata volt.

Megbízónk egy 9 szobás belvárosi panzió tervezésére kért fel. A szobákhoz külön zuhanyzós fürdők tartoznak és tea konyha rész. Modern és színes szobák kialakítását kérték, így narancs, kék, citromsárga, piros színeket használtam a bézs és fehér színek mellé. Fontos szempont volt a bútoroknál és a dekorációnál, hogy hosszú távon bírják a nagyobb igénybe vételt is. 

Luxus családi ház bárjának újratervezése

Új építésű dabasi családi ház bár részének átalakítására kért fel Ügyfelem. Látványos, modern design elmekkel megtűzdelt bár kialakítása volt kérés, mely  a ház többi modern helyiségéhez is illeszkedik. Ügyfelem ötletei és színválasztásai meghatározó vonalat adtak a tervezéshez. Az elképzeléseknél figyelmbe kellett venni azt is, hogy nem csak a szűk család hanem, üzleti-baráti találkozók lebonyolítására is alkalmas legyen.
A tér belmagasságát figyelembe véve kellett egy új világítást is kialakítani, melynek jelentős részét teszi ki a hangulati és a designhoz tartozó megvilágítás.
A bár eredeti állapotában így nézett ki:
Kertes sorházi ház átalakítása kivitelezéssel

A kertes sorházi lakás földszinti részének átalakítására kaptam megbízást a tulajdonostól. A terek egybenyitásával, a világítás modernizálásával és egy új, modern, kényelmes lépcső kialakításával haladtunk első lépésként a megálmodott modern minimál stílus kialakítása felé. Konyha felújítás is szükségessé vált, valamint a földszinten található kis szoba falainak kibontásával kialakításra kerülhetett egy étkező rész is, mely korábban a nappaliban kapott helyet.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja

© 2018 Attraktiv Design Studio Bt.

Please publish modules in offcanvas position.