Portfolio

Referencia munkák

Áttekintés Vónya Tímea lakberendező korábbi, elkészült lakberendezési munkáiról, alaprajzokkal, látványtervekkel, eredeti és elkészült állapotú fényképekkel valamint a kivitelezés során készült képekkel.

2018

Budapest belvárosi panzió tervezése és kivitelezése
Megbízónk egy 9 szobás belvárosi panzió tervezésére kért fel. A szobákhoz külön zuhanyzós fürdők tartoznak és tea konyha rész. Modern és színes szobák kialakítását kérték, így narancs, kék, citromsárga, piros színeket használtam a bézs és fehér színek mellé.
Dabasi luxus családi ház bárjának újratervezése
Új építésű dabasi családi ház bár részének átalakítására kért fel Ügyfelem. Látványos, modern design elmekkel megtűzdelt bár kialakítása volt kérés, mely a ház többi modern helyiségéhez is illeszkedik.

2017

Mediterrán stílusú családi ház átlalakítása modern stílusura
Budapesti Ügyfeleim családi házuk nagy nappaliját szerették volna átalakítani. A ház a mediterrán stílus jegyeit viselte magán eredetileg, színeiben és anyaghasználatában is.
Mediterrán jellegű családi ház átalakítása angol stílusúra

Ügyfelem Budapesten, a budai részen vásárolt egy 2 szintes, 140m2-es családi házat, mely mediterrán stílusú volt eredetileg, és amit szeretett volna angol stílusúvá alakíttatni.

230 m2-es családi ház átalakítása modern minimál stílusban kivitelezéssel

Budapesten a XVI.kerületben található 230 m2-es kétszintes családi ház áttervezésére és kivitelezésére kaptam felkérést.

Exkluzív vezetői iroda tervezése Dabason

A feladat egy különleges, elegáns és a mai kor modern design elemeit ötvöző iroda kialakítása volt. Ügyfelemnek határozott elképzelési voltak a színvilágot illetően és voltak konkrét elképzelései az átalakítást illetően is.

2016

Lakás átalakítás glamour stílusban

Budapest Gazdagréten vásárolt új ingatlant ügyfelem, melyet az elegáns glamour stílusban szeretet volna berendezni. Ehhez kért tervezői segítséget és kérte a látványervek elkészítését.

Egy nagy lakásból két kisebb lakás kialakítása

Budapest központi részén található ez az 5. emeleti lakás, melynek a modernizálására kértek fel, a jobb kihasználhatóságot szem előtt tartva. A lakás alapterület tekintve 113m2, a zeg-zúgos elrendezése miatt azonban ezek a terek nem voltak praktikusan kihasználhatóak.

Kertes sorházi ház átalakítása kivitelezéssel

A kertes sorházi lakás földszinti részének átalakítására kaptam megbízást a tulajdonostól. A terek egybenyitásával, a világítás modernizálásával és egy új, modern, kényelmes lépcső kialakításával haladtunk első lépésként a megálmodott modern minimál stílus kialakítása felé.

Társasházi új építésű lakás újratervezése és kivitelezése a XIII. kerületben

Legutóbbi munkámnál azt a lakberendezési feladatot kaptam, hogy egy új építésű lakás tereinek átgondolásával, a konyha újratervezésével, néhány segédfal megépítésével és a fürdőszoba újratervezésével alakítsam át a lakás arculatát.

Új építésű modern stílusú lakás kulcsrakész kivitelezése

Budapesten a IX. kerületben megvásárolt új építésű lakás kulcsrakész kivitelzésére kaptam megbízást ügyfeleimtől, akik mivel több mint 100 km-re laknak, így csak pár alkalommal tudtak feljönni a munkálatok ideje alatt.

Dunaparti panorámás ingatlan nagypolgári eleganciával

Ügyfelem hosszútávra bérelt dunaparti panorámás lakásának a kialakítására kaptam megbízást. A lakásban a kiadás előtt a tulajdonos felújítást végzett, így a szobákban található gipszstukkók és a falszínek adottak voltak, arra azonban lehetőséget kaptunk, hogy elegáns tapéta díszítés kerülhessen fel a falakra.

2015

Családi ház átalakítása Glamour stílusban Diósdon

Diósd szívében lévő új építésű családi ház belső dizánjának a kialakítására kértek fel. A ház eredetileg egyszerű letisztult formavilágú stílusban épült pár éve, a Bauhouse korszakát idézve.

Hostel a IX. kerület szívében

A IX. kerületi egyetemi részhez közel egy régi lakás megvásárlását tervezte ügyfelem befektetési szándékkal. A lakásból 8 fő részére kényelmesen használható hostelt szeretett volna kialakítani, mely fiatal egyetemisták, turisták részére egyaránt kiválóan megfelel.

Art Deco stílusú családi ház emeletének tervezése és kivitelezése

Budapest XVIII. kerületében található század eleji nagypolgári családi ház teljes felújítására került sor az elmúlt két év alatt. A tulajdonos a ház eredeti stílusát és hangulatát szerette volna megtartani a felújítás során.

Újbudai társasházi lakás pici fürdője

Megbízóim egy újépítésű társasházban vásároltak egy 67m2-es lakást, melybe 2016-ban tudnak majd beköltözni. A társasház építése még folyamatban volt 2015 tavaszán, amikor a megbízást kaptam a fürdőszoba kialakítási tervének elkészítésére, valamint a konyha megtervezésére a tökéletes kényelmi szempontok figyelembe vételével.

Békásmegyeri lakás átalakítása

Az 54 m2-es lakótelepi lakást 24 éves fiatal, férfi tulajdonosának elképzelései szerint álmodtuk meg. A lakás helyiségein férfias jegyek vonulnak végig, mind színekben, mind pedig elgondolásokban, egyszerű letisztult formavilággal párosítva

Öreg családi ház átlalakítása Balassagyarmaton

Több éve eladhatatlanul álló öreg családi ház áttervezésére kértek fel. Ügyfelem abban bízott, hogy a ház átépítésével, modernizálásával jobban eladhatóvá válik vagy esetleg a családjuk számára is jobban használható lesz.

Budai lakás felújítása kulcsrakész átadással

Az Budán található 67m2-es lakás még a 60-as években épült. A tulajdonos fiatal testvérpár modern, fiatalos, a mai kor elvárásainak megfelelő kialakítást kért.

Függönyözés Budapest belvárosában

Budapesten a V. kerületi villanegyedben található két lakás egybenyitása során azt a lakberendezői feladatot kaptam, hogy a meglévő elegáns, luxus lakás és az új lakrész függönyözése és tapétái egységes összhangba kerüljenek.

2014

Század elején épült Art Deco stílusú ház felújítása

Budapest XVIII. kerületében található nagypolgári családi ház teljes felújítására került sor. A tulajdonos a ház eredeti stílusát és hangulatát megtartva szerette volna a felújítást és átalakítást megoldani. A ház teljesen új ruhát kapott kívül- belül, megtartva az eredeti nyílászárókat, melyeket asztalos szakember újított fel.

Új köntöst kapott a nagytarcsai családi ház - ilyen volt és ilyen lett

A 3 éve épült nagytarcsai házban lakó család új arculatot szeretett volna otthonuk számára. Ehhez kérték a lakberendező segítségét. Új színeketegyedi  álmennyezetet,  és valami különleges designt kerestünk, valamint ezekhez illő textíliákat.

Mini lakás 19 m2-en nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával és galériával

A IX. kerületben Budapesten található század eleji bérházban van ez a  kis "lakás", melynek eredeti alapterülete 15 m2, és funkcióját tekintve az elmúlt években raktárnak használták, a század elején pedig a cselédeknek volt a lakrésze.

Tervezz Szabadon - 3D látványtervező pályázat 5. díjazott helyén végeztem

2013. decemberében a CadLine Kft. meghirdette az Archline.interior.XP  3D látványtervező programmalkészítendő lakberendezési pályázatát. A pályázati kiírásban egy előre megadott lakás belső terét kellett tetszőleges stílusban berendezni. 

2013

Budapest belvárosi lakás átalakítása minimál stílusban

A megbízóm egy 70 m2-es első emeleti lakást vásárolt Budapest belvárosában. A lakás régimódi beosztása miatt szükségessé vált a tér újragondolása, átszervezése, ezért a belső válaszfalakat teljesen kiszedték - a régi WC kivételével.

3D látványtervek tatabányai cég recepciójának és ügyfélvárójának kialakítására

Megbízóm egy ügyfélváró és recepciós pult kialakítására adott megbízást. A cég autógumik forgalmazásával és szerelésével foglalkozik. A feladat során a cég arculatát és profilját kellett a kialakítandó modern enteriőrbe bevinni a minimál stílust követve.

Sport butik berendezési tervei

Legutóbbi munkám egy budapesti 67 m2-es sportruházatot áruló üzlet 3d-s látványterveinek készítése és kialakítása. A megrendelő fő szempontja az üzlet áttekinthetősége, egyszerű elrendezése volt. 

Új építésű társasházi lakás lakberendezése Budapesten

Az épülő társasházban lévő lakás belsőépítészeti tervezésével és kivitelezési munkálataival bízták meg cégemet. A lakberendezés a burkolóanyagok, falszínek kiválasztásával kezdődött, meghatározásra került a színvilág, a design és meghatároztuk a költségkeretet.

Év Lakberendezője pályázat 2013 - Lakberendezők Országos Szövetsége

Az épülő társasházban lévő lakás belsőépítészeti tervezésével és kivitelezési munkálataival bízták meg cégemet. A lakberendezés a burkolóanyagok, falszínek kiválasztásával kezdődött, meghatározásra került a színvilág, a design és meghatároztuk a költségkeretet.

Nézze meg korábbi lakberendező munkáimat, és hívjon otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana átalakításával, felújításával kapcsolatban a +3630/268-9898-as telefonszámon vagy írjon email-t a kapcsolati űrlapon keresztül.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja

© 2018 Attraktiv Design Studio Bt.

Please publish modules in offcanvas position.