Lakberendezés Feng Shui módszerrel

A feng shui módszer egy évezredek óta ismert és használt kínai térrendezési módszer. Segítségével kellemes és kedvező körülményeket hozhatunk létre az otthonunkban, irodákban, üzlethelyiségünkben, ami jótékony hatással van egész életünkre.

Lakás eredeti alaprajza M=1:100

Feng shuimódszerrel berendezésre váró lakás alaprajza. A lakásban lakók keleti típusú emberek, és a már meglévő enteriőrre kérték alkalmazni a feng shuit.

A feng shui módszer lényege, hogy a jin és jang energiák, vagyis az élettereinket körbevevő energiákat megfelelő egyensúlyba hozza, és egyben biztosítja a világegyetemet alkotó öt elem: a föld, a tűz, a levegő, víz és a fém harmóniáját.

Kész feng shui alaprajz M=1:50

Az égtájak meghatározása után a lakás területei Nyolc házra lettek osztva, melyek a bentlakók születési dátuma alaján meghatározzák a kedvező és kedvezőtlen égtájakat is az ott élők számára.

Iránytű

A helyesen alkalmazott feng shui módszer, az épületek égtáji elhelyezkedésének meghatározása és az ott élők születési dátumai alapján elvégzett számítások után, különleges szerencsét eredményez életünk minden területén: érzelmi életünk, családi élet boldogsága, az egészség, a gazdagság és a karrier terén egyaránt.

A feng shui módszerét alkalmazhatjuk már meglévő, berendezett otthonok, irodák, üzletek esetében is. A legtökéletesebb azonban, ha a ház építése előtt, vagy az iroda, üzlet berendezése előtt készítjük el saját feng shui „térképünk” és ennek tükrében kezdjük meg a helyiségek berendezését.

A Nyolc ház módszerhez használt bágua térkép.

A Nyolc ház módszer segítségével megállapítjuk egyéni jó és rossz irányainkat, meghatározhatjuk, milyen irányban üljünk, dolgozzunk, aludjunk, de akár azt is, hogy merre nézzenek házunkban az ajtók és az ablakok. A módszer segítségével a kedvezőtlen feng shuival rendelkező helyiségek energiái javíthatóak, az épületek adottságaiból adódó kedvezőtlenségek javíthatóak.

Nézze meg korábbi lakberendező munkáimat, és hívjon otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana átalakításával, felújításával kapcsolatban a +3630/268-9898-as telefonszámon vagy írjon email-t a kapcsolati űrlapon keresztül.

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja

© 2017 Attraktiv Design Studio Bt.

Please publish modules in offcanvas position.