Feng Shui tippek képekben

A Feng Shui térrendezési módszere szerint, ha dísztárgyainkat, képeinket, szimbolikus jelentésű tárgyainkat az égtájak által kijelölt életterületnek megfelelően helyezzük el és az adott égtájon megfelelő színeket használunk akkor egy pozitív, egyensúlyban lévő energia rendszert alakítunk ki.

Tudás::Észak-keleti terület Szerelem::Dél-nyugati terület Karrier::Északi terület Támogatók és utazás::Észak-nyugati terület

Az ilyen enteriőrben nyugodtságot, belső harmóniát érzünk. Kedvező változások állnak be az életünk egyes területein. Ha saját születési dátumunk alapján kiszámolt adatok figyelembevételével az egyéni adottságainknak megfelelően tovább alakítjuk lakásunkat, irodánkat, további sikereket érhetünk el, megvalósulnak régóta vágyott álmaink, megoldódnak régi problémáink, rendeződnek kapcsolataink.

Jó hírnév::Déli terület Gazdagság::Déli-keleti terület Egészség::Keleti terület Család::Nyugati terület

É - Karrier terület

ÉK - Tudás terület

K - Egészség terület

DK - Gazdagság terület

D - Hírnév területe

DNY - Szerelem, házasság területe

NY - Család területe

ÉNY - Támogatók, utazások területe

Nézze meg korábbi lakberendező munkáimat, és hívjon otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana átalakításával, felújításával kapcsolatban a +3630/268-9898-as telefonszámon vagy írjon email-t a kapcsolati űrlapon keresztül.

 

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja

© 2017 Attraktiv Design Studio Bt.

Please publish modules in offcanvas position.