Modern lakberendezési stílus

A modern stílus nagyon hasonlít a minimál stílushoz, viszont sokkal többet enged meg a színhasználatban, több díszítést alkalmaz és nagyobb körű anyaghasználatot tesz lehetővé, 

ettől barátságosabb és otthonosabb hangulatot áraszt. Manapság ez az egyik legkedveltebb stílus.

Mejelennik a falakon a tapéta látvány elemként, vagy más jellegű dekor elemek. Bátran lehet fa, fém, üveg, kő, vagy fényes anyagokat használni itt. Jellemzően meleg színárnyalatokkal dolgozik, a barna , bézs színek itt is jellemzőek, de az élénkebb színek használata is lehetséges. A dekorációra is több hangsúlyt fordít, mint a minimál stílusban, de azért visszafogottan. A modern stílusban a szögletes formák mellett, nyugodtan lehet kerek, íves formákat használni, sőt ettől lesz igazán trendi és különleges ez a stílus. Ez a bútorok vonalvezetésére is jellemző, mert a letisztult formákat ugyan előnyben részesití, de helyet ad az íves vonalaknak is.

A modern stílusba nyugodtan becsempészhetünk egy-egy izgalmasabb textiliát, szőnyeget, vagy érdekes kárpitozású fotelt, széket, mely otthonunk díszévé is válhat.

Otthona, irodája, szállodája, étterme vagy bármilyen jellegű ingatlana modern lakberendezési stílusú átalakításához kérjük lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolati űrlapon keresztül vagy a +3630/268-9898 telefonszámon.

Modern stílusban készült lakberendezési munkáim:
Új építésű társasházi lakás újratervezése - 2016
Új építésű modern stílusú lakás kulcsrakész kivitelezése - 2016
Újbudai társasházi lakás pici fürdője - 2015
Budai lakás felújítása kulcsrakész átadással - 2015
Békásmegyeri lakás átalakítása - 2015
Mini lakás 19 m2-en nappalival, étkezővel, konyhával, fürdőszobával és galériával - 2014
Új építésű társasházi lakás lakberendezése - 2013

Képek forrása: images.google.com

Vónya Tímea
Lakberendező, Interior Stylist
Lakberendezők Országos Szövetsége tagja

© 2018 Attraktiv Design Studio Bt.

Please publish modules in offcanvas position.