• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

Tagja lettem a Lakberendezők Országos Szövetségének

Stílusok tekintetében nem vagyok elkötelezettje egyiknek sem. Szívesen mozgok a design világában, figyelemmel kísérem az újdonságokat. Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat múlandó, a stílus örök.” (Y. S. Laurent).

Amikor lehetőségem van rá és elfogadja a megbízóm is, akkor szeretek különlegességeket alkalmazni. „Légy Önmagad. A világ imádja az eredetit.” (Ingrid Bergman)

A tökéletes összhang elérésének érdekében szívesen használom a térrendezés tudományát, a Feng Shui egyes elemeit, amennyiben a megrendelőm is elfogadja ezt. Számomra az Otthonosság fogalmát nem a bútorok és a tárgyak jelentik, hanem az érzés és a hangulat amit az adott enteriőr sugároz magából. Amikor elkészül a munka, melyet szívvel-lélekkel készítettem el, időt, energiát, fáradtságot nem kímélve, akkor olyan érzés tölt el lakberendezőként, mintha én is része lennék az enteriőrnek. „Add nevedet a munkádhoz! Minden elvégzett feladat a saját önarcképed.” (Ismeretlen szerző) Tervezéseimnél az ARCHline.XP 3D látványtervező programot használom az álmok megjelenítéséhez, így még mielőtt a valóságban is megvalósul a terv, pontosan látható annak minden egyes részlete, akár video kisfilm formájában is.

A kivitelezési feladatok teljesítését 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező kivitelező csapatunk biztosítja. Referencia munkáim is az ő keze munkájukat dicséri. Az új technológiai eljárásokban és az új belsőépítészeti megoldásokban is magabiztosan és megfelelő precizitással végzik el a rájuk bízott feladatokat.Vállaljuk lakások, házak, irodák, hotelek, éttermek tervezését és kivitelezését itthon és külföldön egyaránt. Csapatunk angol, német és olasz nyelven áll megbízóink rendelkezésére.


Jogi nyilatkozatok

Vónya Tímea

Mesterdiplomás Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

Elérhetőségek

© 2024 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.