• +36302689898
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P: 9-18

A SpaTrendOnline magazin megjelenítette egy munkámat - 2014

LONDON, PÁRIZS ÉS NEW YORK EGY LAKÁSBAN – AKI MEGÁLMODTA, VÓNYA TÍMEA

Egy lakás, ahol egyszerre elevenedik meg London, Párizs és New York, a modern design és az otthonosság pedig tökéletes harmóniában van jelen. A pályakezdő lakberendező, Vónya Tímea munkája mindezeket ötvözve foglalja magában.

spatrend-1.jpg

A fiatal lakberendező a spatrendonline.hu-nak beszélt munkájáról.

"A feladat a Merkapt Zrt által építtetett Bajnokok Háza Lakópark egyik lakásának berendezése volt egy meghatározott családmodell alapján. Egy elegáns, modern, designelemekkel és tárgyakkal berendezett otthon kialakítására volt igény. A lakás berendezésénél az egyik fő koncepcióm az újságíró házaspár által kedvenc városaikról készített fotóik elhelyzése volt falmatrica formájában. Így megelevenedik New York, London és Párizs is az egyes helyiségekben.

A fürdőszoba London hangulatát viszi tovább, a konyhában pedig New York-i 5th Avenue-t elevenítik meg a csempék. Mivel a házaspár otthon is sokat dolgozik, így mindkettejük számára szükséges volt egy dolgozó rész tervezése és a napi fáradalmak kipihenésére egy relaxációs tér kialakítása. Az otthoni mini wellness az eredeti fürdőszoba kibővítésével valósult meg, infraszauna, hidromasszázs zuhany és kényelmes sarok kád elhelyezésével.

spatrend-2.jpg

Az egyedi anyagok használatával különleges hangulatú, elegáns helyiségek alakultak ki. Élhető, otthonos lakás kialakítására törekedtem, figyelembe véve a funkcionalitásokat és a praktikusságot. Lakberendezőként több stílussal is szívesen dolgozom, nem vagyok egyik stílus elkötelezettje sem. Tervezéseimnél megpróbálok ráhangolódni az igényekre és a kívánt stílus szerint hozom létre az enteriőrt. Szívesen mozgok a design világában is, figyelemmel kísérem az újdonságokat.

Tervezéseimnél a szépség, a harmónia, az egyediség és a design segítségével igyekszem összhangba hozni megbízóim álmait a valósággal és az adott térrel. Az alkotás mindig örömmel tölt el, szeretem látni, amikor a munkám eredményeként létrejött enteriőr a megbízóm megelégedettségére szolgál és boldogság tölti el az új otthonában. Számomra egy otthon berendezése nem a bútorokat jelenti, hanem az érzést, ami eltölti az oda belépőket! Igyekszem szem előtt tartani azonban: „A divat mulandó, a stílus örök”."

spatrend-3.jpg

spatrend-4.jpg


Jogi nyilatkozatok

Vónya Tímea

Mesterdiplomás Lakberendező, Interior Stylist
Attraktív Design Studio alapítója
Lakberendezők Országos Szövetségének tagja

Elérhetőségek

© 2024 Attraktiv Design Studio Bt. Minden jog fenntartva.