Címke: falburkolat

Design tapéta különlegességek az Arte-tól

3d falpanel Arte

Egyedülálló tapétákat alkottak az Arte tervezői. A falat fényes design textillel borítják, melyet egy hőkezelési eljárással formáznak. Ezzel a technológiával 3 dimenziós falfelületeket hoznak létre. Lenyűgöző, ellenállhatatlan látványt nyújtanak a fényes anyagra nyomott formák. A kollekció első 3 modellje a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Érdekességek a világból | Címke: , , , | Szóljon hozzá most!

Decotal csempe család

Decotal csempe oszlopokon

Egy különleges csempe család, mely polimer beton és különböző fémekből lézerrel kivágott minták ötvözete. Egyedülálló kontrasztot teremt a fém hideg fényes megjelenése, a különféle színekben pompázó, meleg hatású durva betonfelületekkel összetársítva. Ezek a kézzel készült csempék karbantartást, utókezelést nem igényelnek, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Érdekességek a világból | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Környezetbarát falfestmények a modern lakberendezésben

Nappali hajós kapitány falfestmény

Ezekkel a környezetbarát falfestményekkel egyszerűen és gyorsan alakíthatjuk át nappalinkat, hálószobánkat vagy lakásunk bármely részét a modern lakberendezési stílus egyik legújabb trendjével. Új designt, egyedi hangulatot teremthetünk az  faldíszítések segítségével, melyek a modern lakberendezési stílus egyik legújabb kelléke. Ezek a falfestmények környezetbarát technológiával … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Érdekességek a világból | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!